Insändare

Nu får ni sluta hacka på Elfsborg

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Johan Valkonen

Det finns många medgångssupportar i Borås, liksom många motgångssupportrar, menar skribenten.

Träning hit och träning dit. Kan vi snälla sluta hacka på Elfsborgs träningsschema. Jag tror inte att någon i föreningen vill Elfsborg illa.

Ha tålamod! Det verkar som att vi i Borås har tappat vårt tålamod efter fina framgångar under 2000-talet. Mellan 2006 och 2012 tog vi sju raka medaljer, varav två guld. Varken innan eller under denna fantastiska tid var det någon som klagade.

”Ett lag i den högsta serien gynnar alla i staden, från den minsta klädbutiken i Knalleland till den största restaurangen på torget.”

Det finns många medgångssupportar i denna stad, det finns även många motgångssupportrar. De som såg matcherna speciellt i höstas fick höra ett enormt tryck från Guliganerna.

Så sluta klaga på IF Elfsborg och ställ er upp med oss som tror på laget från vår stad. Ett lag i den högsta serien gynnar alla i staden, från den minsta klädbutiken i Knalleland till den största restaurangen på torget. Så stå upp för Elfsborg och var en stolt boråsare.

Nydén

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.