Insändare

Låt en pensionär få parkera

Parkering. Artikeln publicerades
Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil, skriver Tommy Askman.
Foto: Arkivbild
Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil, skriver Tommy Askman.

Den person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning, menar insändaren.

Parkeringen utanför Boda Vårdcentral och Närhälsans Apotek är numera avgiftsbelagd och man kan endast betala med mobil. Vi är ett stort antal äldre som besöker dessa enheter.

Jag reagerar inte mot att vi måste betala. Jag reagerar mot att det förutsätts att vi alla har mobil. Den person, den organisation eller det företag som upplåtit parkeringsrättigheterna till Q-Park torde sakna verklighetsuppfattning eller är det endast girigheten som styr?

Naturligtvis kommer upplåtaren hävda att syftet var att få bort dem som eventuellt långtidsparkerar på denna parkering. Det hade kunnat ordnas på annat sätt till en kostnad som inte överstiger den nuvarande.

Tommy Askman

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.