Insändare

Lasse Nilsson borde få fortsätta i gulsvart

Elfsborg Artikeln publicerades

Jag måste få ventilera några åsikter som jag har i nuläget, med anledning av att IF Elfsborg inte tänker förlänga Lasse Nilssons kontrakt. I denna fråga kan man ha många synpunkter och olika ställningstaganden. Jag är av den åsikten att de gånger som det låst sig ute på planen under hösten, så har Lasses inhopp många gånger varit avgörande både med ett och annat mål eller assist. Men framförallt besitter ju Lasse Nilsson en stor erfarenhet.

Den erfarenheten kan för många nya vara positiv, och för de gamla spelarna så innebär det som vanligt styrka och kontinuitet. Någon har sagt att åldern är avgörande, men så länge man presterar och levererar så bör man platsa i truppen oavsett ålder.

Det enda rätta för IF Elfsborg är ”gör om gör rätt”, förläng kontraktet, men det är troligtvis för sent. Hoppas att Lasse Nilsson kan komma ifråga hos någon annan arbetsgivare som uppskattar hans tjänster. Med detta korta inlägg vill jag till slut tacka Lasse Nilsson för fin fotbollsunderhållning under hans karriär. Tack!

Peder Fagerström, Tullen