Insändare

Kan nyförvärven rädda kontraktet?

Insändare Artikeln publicerades
Foto: ADAM IHSE/TT

Elfsborg har ju inte haft några dugliga anfallsspelare, de är rätt ofarliga och lättlästa, skriver Gul ändå.

Angående Elfsborgs prekära läge i tabellen. Inför 2018 värvade Elfsborg Samuel Holmén. Det skulle vara en kanonvärvning, men kostade alldeles för mycket pengar. De pengarna kunde ha använts till att värva yngre spelare som dessutom är hungriga.

Tränare Jimmy Thelin har lyckats täppa till försvaret på bekostnad av ett obefintligt anfallsspel. Elfsborg har ju inte haft några dugliga anfallsspelare, de är rätt ofarliga och lättlästa. Det var rätt att sälja Issam Jebali, elva–tolv miljoner för en spelare som 2018 är en skugga av vad han var förra säsongen.

Jag tippade innan serien började att Elfsborg skulle åka ur, jag hoppas att jag har fel. De senaste nyförvärven tror jag räddar kontraktet. Var tog Simon Lundevall vägen, han har varit osynlig de senaste matcherna?

Gul ändå

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.