Insändare

Jämställdhetsmyndigheten bör leva som den lär

Insändare Artikeln publicerades

Tänk om det hade varit åtta män och en kvinna, vilket liv det hade varit på vänsterfeministerna, skriver Trött på skatteslöseriet.

Jag läste att Vänsterpartiet vänder sig emot att jämställdhetsmyndigheten läggs ner efter ett års verksamhet. Av nio personer i ledningsgruppen är åtta kvinnor – jämställt, eller hur? Tänk om det hade varit åtta män och en kvinna, vilket liv det hade varit på vänsterfeministerna.

60 personer arbetar på myndigheten, som kostar cirka 90 miljoner kronor om året. Jag har läst om verksamheten på dess hemsida. Enligt min mening bara flum som vanligt. Det finns säkert redan flera myndigheter/föreningar som arbetar med samma sak.

Jag misstänker att Jonas Sjöstedt (V) krävde denna myndighet för att stödja Stefan Löfven (S). Det gav i alla fall jobb ett år åt, vad jag misstänker, många vänster- feminister.

Trött på skatteslöseriet

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.