Insändare

Inte värt att betala för Elfsborgsbiljetten

Insändare Artikeln publicerades

Elfsborgs spelare klappar ihop i andra halvlek match efter match, konstaterar Superettan 2020?.

Efter tio år med seriebiljett till Elfsborgs matcher är det dags att överväga om det är någon idé att köpa en biljett inför 2019. Här möter man de tre jumbolagen, och nio poäng står på spel. Resultatet blir två poäng efter genomklappningar i andra halvlek. Men tränare Thelin ser redan framåt. Det har han ju gjort hela säsongen.

Hela tiden har han väntat på att Elfsborg skall kunna mäta sig med de bästa lagen. Men varför uteblir framgångarna? Kan det bero på dålig kondition hos spelarna? De klappar ju ihop i andra halvlek match efter match.

Eller är det Thelins krångliga spelsystem, som inte satt sig ännu efter 29 matcher? Kan det vara den bristande kontinuiteten i laguttagningarna? Antingen spelar Thelin Svarte Petter om vilka som inte skall få vara med eller också tänker han som knattelagstränare gör, att alla skall få spela.

BT:s Oskar Pålsson rekommenderade storstädning i truppen. Jag tycker att man skall börja städa i ledningen.

Byt ut klubbchefen och/eller den systemteoretiske tränaren, men gör det kvickt, innan försäljningen av seriebiljetter för 2019 börjar.

Superettan 2020?

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.