Insändare

Insändare: Varför får polisens hästar skita offentligt?

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT

Vanligt folk får inte göra sina behov i det fria. Men är man polishäst går det tydligen alldeles utmärkt, menar skribenten.

Jag undrar hur det kommer sig att det får ligga hästskit på stadens gator flera dagar efter att det varit match på Borås Arena. När Elfsborg mötte IFK Göteborg var polisen där med sina hästpatruller för att hålla ordning på supportrarna. Man vad de inte håller ordning på är spillningen efter polishästarna.

I flera dagar ligger skiten där på trottoarer och cykelbanor. Jag tycker det är mycket äckligt att behöva parera dessa hästmockor när man går och cyklar där hästarna gått.

Ta upp skiten efter er. Hundägare är duktiga på det. Skulle det vara någon skillnad om man har häst? Om du skulle vara lite nödig och kissa i en buske så kan du få böter för det, men att hästarna lämnar spillning efter sig är tydligen okej.

Butiksanställd i Knalleland

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.