Insändare

Insändare: C vill se uppgraderad ställplats

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Nora Lorek/TT

Nu hoppas vi att denna ställplats blir väl mottagen och att den används flitigt av stadens besökare, skriver Kerstin Hermansson.

I februari i år skrev vi i Centerpartiet en motion till Borås kommunfullmäktige om att vi vill ha en central ställplats för husbilar som stod klar inför denna sommar. Utan att motionen har varit uppe till behandling, har det nu anordnats en ställplats vid Gina Tricot. Det är bra! I en stad av Borås storlek ska det givetvis finnas någonstans att ställa husbilen över natten om man vill ta del av stadens utbud.

Det hade naturligtvis varit bättre, som vi skrev i motionen, om det hade funnits tillgång till avlopp för tömning av toaletten, kran för färskvatten och eventuellt el. Nu hoppas vi att denna ställplats blir väl mottagen och att den används flitigt av stadens besökare. Då kan vi hoppas på en mer utbyggd ställplats för kommande säsonger.

Kerstin Hermansson, gruppledare, Centerpartiets kommunfullmäktigegrupp i Borås

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.