Insändare

Glöm inte de allra minsta i Fritsla

Insändare Artikeln publicerades
Foto: BORAS TIDNING

Det känns som om de allra minsta barnen har glömts bort, skriver Fritsla byalag.

Hurra för Kungabergsbadet i Fritsla! Nu ska äntligen vårt bad renoveras. Det kommer att byggas ett omklädningsrum och en maskinhall uppe vid bassängen, långt bak på den plana ytan mellan bassängen och idrottshallen. Dessutom kommer det att bli en sprejpark vid gång- stigen ner mot idrottshallen. Det är två jättebra förslag och en sprejpark kommer att bli populär hos barn från tre–fyra år och uppåt.

Men det känns som om de allra minsta barnen har glömts bort. Tidigare hade vi en barnpool, men den har inte kunnat användas på många år på grund av läckage. En liten pool för de allra minsta hade varit toppen. Gärna mittemot sprejparken, på andra sidan den stora bassängen. Då kan föräldrar, som har barn i flera olika åldrar, hålla koll på barnen samtidigt.

Eftersom marken sluttar där, behöver man schakta bort en hel del massor. Det blir naturligtvis en extra kostnad, men det borde inte vara omöjligt. Vi vet att många föräldrar i byn har saknat en barnpool till de små barnen och det vore synd att inte passa på att bygga en när man ändå är där och bygger.

Fritsla byalag

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.