Insändare

Ett rejält magplask av Svenljunga kommun

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Henrik Montgomery/TT

Svenljunga ligger lågt på alla rankingar som görs och nu skall även denna verksamhet ner i botten fullt medvetet, konstaterar Besviken pensionär.

De flesta kommuner i Sverige funderar på hur man skall få fler invånare att motionera mera och därmed förbättra hälsan. Svenljunga kommun gör tvärtemot.

Moga fritid med sin badanläggning är mycket uppskattad och välbesökt, men döm om vår förvåning när våra politiker fattar beslut om att dra ner på öppettiderna.

Vattengympapassen som är en välgörande motionsform för äldre personer minskas och tiderna för att simma minskas kraftigt dagtid.

Om några av oss får försämrad hälsa och blir beroende av vård, hur stor blir besparingen då? Svenljunga ligger lågt på alla rankingar som görs och nu skall även denna verksamhet ner i botten fullt medvetet. Gör om, gör rätt.

Besviken pensionär

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.