Insändare

Det var bara en liten klick som ballade ur

BHC Artikeln publicerades

Svar till Patrik Johansson, BT 17/2.

Rätt skall vara rätt om BHC-matchen 14/2. 400 åskådare är relativt liten publiksiffra för en match denna säsong, då snittet ligger betydligt högre och BHC har bland det högsta i hela Sverige för div. 2. Kanske denna gång beroende på sportlov och OS-sändningar?

Jag vill också opponera mig mot att tidigare insändare ger sken av att hela hallens publik hade ett bedrövligt uppträdande. Tyvärr var det några på ståplatsläktaren som absolut inte uppträdde korrekt när en spelare fick ett slagskott i huvudet, skjutet från en medspelare skall tilläggas. Självklart beklagligt och det hör absolut inte hemma i Borås ishall.

För att alla läsare skall få rätt uppfattning om diverse burop i andra perioden mot en motståndarspelare, så berodde detta på att denne spelare i slutet av första perioden legat orörlig på isen i flera minuter, med ledar- och läkarassistans för en, enligt domaren, ojusthet mot huvudet, vilket renderade hemmaspelaren som delade ut ojustheten fem minuters utvisning och slutspelad match. När sedan den skadade spelaren efter periodpaus på 15 minuter återkommer i fullt spelskick, så blev ett ganska stort antal i publiken irriterade. Hade denne filmat sig till en fördel för sitt lag?

Slutligen måste påpekas att det uppträdande som ett par spelare från motståndarlaget visade upp efter matchen mot publiken absolut inte heller hör hemma på en idrottsarena. Från och med nu utgår jag från att alla i Borås ishall framöver uppträder korrekt när vårt goa lag fortsätter sin framgångsrika säsong.

Sigvard