Insändare

Alla vill inte betala med mobiltelefonen

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Christine Olsson/TT

Det är svårt att förstå hur man betalar med mobilen, anser Åkare med ficklampa.

När tänker ansvariga se över och laga parkeringsautomaterna på Allégatan? Som det har varit och är, så är de sönder i tid och otid. Parkeringsvakterna tycker också att det är dåligt, och att betala med mobilen kan inte alla. Exempelvis på grund av ålder och äldre mobiltelefoner.

Det är svårt att förstå hur man betalar med mobiltelefonen. Och många har ej abonnemang, och då går det ej att betala parkeringen. En del får ej ha abonnemang på-betalning

mobilen på grund av skulder. Då gäller endast kortbetalning, vilket inte fungerar, bara då och då.

Är det en uträkning – fler böter? Gör något åt detta, det är svårt för alla som vill parkera och även för parkeringsvakterna. Svara nu.

Och varför görs inget åt Allégatans gamla lampor, som hänger? En del är trasiga sedan åratal. Det är svårt för oss alla i mörkret. Det ska finnas pengar till det, inte bara till statyer. Observera, alla lampor lyser lite. Och klipp ned alléerna. De förstör balkonger och bilar, det sipprar ned ”sirap”. Det går inte att tvätta bilen varje dag.

Åkare med ficklampa

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.