Guiden

Herrljunga Artikeln publicerades

Jakob Romin tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Herrljunga

Johanna Stål föreläser om ett hållbart liv.
Foto: Harald Nilsson
Johanna Stål föreläser om ett hållbart liv.

Knallemarknad

Shopping: Den andra tisdagen varje månad fylla stadsparken i Herrljunga med marknadsstånd. Denna tisdag är inget undantag.

Stadsparken, centrala Herrljunga, tisdag 10 september 08-13.

Pilgrimsvandring

Friluftsliv: En 20 kilometer lång pilgrimsvandring på St:Olofsleden, mellan Norra säms kyrkoruin och Jällby. Vandringen avslutas med mässa.

Lördag 14 september kl 09-17.

Hantverksdag i Krabbegärde

Hemslöjd: Vesene byalag anordnar en hantverksdag i Krabbegärde där det kommer göras fågelholkar och tälja knivar i kombination med fika.

Krabbegärde, lördag 14 september kl 14.

Ett hållbart liv

Föreläsning: Miljöjournalisten, chefredaktören och författaren till boken ”Ett hållbart liv” Johanna Stål delar med sig av sina bästa tips för en hållbar planet. Värd för evenemanget är naturskyddsföreningen i Herrljunga.

Kyrkans hus, tisdag 10 september kl 18-20.

Släktforskarträff

Släktforskning: Herrljunga släktforskare hjälper dig att hitta dina anfäder, ta reda på vilka du är släkt med i din omgivning eller se vilka som bott i det hus du tidigare bott i.

Herrljunga Bibliotek, tisdag 10 september 18.30-20.30.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.