Guiden

Herrljunga Artikeln publicerades
Åkdon & termos i Hembygdsparken i Herrljunga bjuder på  entusiastfordon och veteranfordon.
Foto: Anne Engström
Åkdon & termos i Hembygdsparken i Herrljunga bjuder på entusiastfordon och veteranfordon.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Herrljunga.

ÅKDON & TERMOS

Veteranfordon: Veteranfordonsträffarna Åkdon & Termos drar igång för året och kommer att arrangeras ytterligare ett antal tisdagar under sommaren och hösten. Kom och visa upp din gamla bil eller annat fordon, titta på andras fordon och umgås över en fika.

Herrljunga hembygdspark vid Haraberget tisdag 21 maj kl 18–21.

 

INTERNET DROP IN

Internet: Är du nybörjare eller har provat på internet lite grann? På biblioteket finns hjälp att få. Det finns personer på plats som kan svara på enklare frågor. Ta med egen bärbar dator, mobiltelefon eller läsplatta och koppla upp dig till det trådlösa nätverket. Till och med den 29 maj.

Herrljunga bibliotek onsdagar kl 15 16, torsdagar kl 10–11.

 

MORS DAG I GRÖNSKAN

Upplevelser: Mer än 20 besöksmål utmed Affärsgatan i grönskan (Od, Alboga, Broddarp, Grovare, Härna, Hällstad, Varnum, Öra och Jäla) bjuder på upplevelser, gårdsbutiker, utställningar och gofika. Taste the Countryside har en broschyr inför Morsdagashelgen.

Affärsgatan i Grönskan lördag–söndag 25–26 maj kl 11–16.

 

MOGENDANS

Dans: Herrljunga folkpark ordnar mogen- och motionsdans på söndagar. På söndag spelar Thor Görans. Entréavgift, servering finns.

Herrljunga folkpark söndag 26 maj kl 18–21.30.

 

SLÖJDUTSTÄLLNING

Utställning: Elever från Altorpskolan år 9 ställer ut slöjdade saker i materialen metall, trä och textil. Vernissagen är den 27 maj och utställningen finns kvar till och med den 8 juni.

Herrljunga kulturhus, hörsalen, bibliotekets öppettider.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.