Guiden

Herrljunga Artikeln publicerades

Anton Öhrström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Herrljunga.

Musik med stora kryp

Kapten Kryp tar med sig sin skattkista fylld av spännande saker från sina resor till Mörlandahallen och Herrljunga kulturhus. Barnföreställningen med gigantiska kryp och musik är för barn mellan 1-6 år.

Onsdag kl 9-10, Mörlandahallen. Torsdag kl 9-10, Herrljunga kulturhus.

Kvinnofrukost

På lördag anordnar Herrljunga pastorat en föreläsning av Gabriella Åberg och Karin Hugert om naturens betydelse för hälsa och välbefinnande. Dagen börjar också med en god frukost. Föranmälan krävs.

Lördag kl 9-11.30, Kyrkans hus i Annelund.

Körhits med Viseversa

På lördag kommer kören Viseversa framträda i Kunskapskällans aula med hits från bland annat Abba, Arvingarna och Gyllene tider. Biljetter måste köpas i förtid.

Lördag kl 18, Kunskapskällan i Herrljunga.

Mogendans

På söndagen kommer dansbandet Skåningarna att gästa Herrljunga folkpark. Förutom musik och dans kommer det också att finnas servering på plats. Entré 120 kronor.

Söndag 18-21.30. Herrljunga folkpark.

Vandra in våren

Passa på att gå på en av Herrljungas många vandringsleder i vårsolen. Eketlederna i Horsby har både vackra natur- och kulturområden i närheten av Herrljunga tätort.

Start från Skoghälla IP eller Horsbyområdet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.