Cykeltävling påverkar trafiken

Herrljunga Artikeln publicerades
UCI Women's World Cup går genom Vårgårda och Herrljunga.
Foto: Arkiv
UCI Women's World Cup går genom Vårgårda och Herrljunga.

Lördag den 17 augusti mellan klockan 14.30 och klockan 17 kommer väg 181 mellan Vårgårda och Herrljunga att vara avstängd på grund av cykeltävlingen Women's World Tour.

Omledningen kommer att vara skyltad och man ska följa orange vägvisning.

I Herrljunga kommer även Storgatan fram till Röda Torget att vara avstängd under samma tid. Cyklisterna kommer från Vårgårda, tar till vänster på Storgatan och kör sedan en mindre runda i Herrljunga på Linnégatan, Trädgårdsgatan, Torggatan och Nästegårdsgatan innan de vänder åter mot Vårgårda. Denna sträcka är inte tillgänglig för biltrafik under cykeltävlingen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.