Bilar har krockat i korsning

Herrljunga Artikeln publicerades

Två bilar har krockat på väg 183, strax söder om Herrljunga tätort. Ingen ska ha fått allvarliga skador, men olyckan ledde till stopp i trafiken.

11.10 larmades räddningstjänst och två ambulanser ut till väg 183, strax söder om Herrljunga tätort där väg 183 och 181 möts. Två bilar med totalt fyra personer i fordonen hade kolliderat med varandra i korsningen.

En av ambulanserna skickades kort efter larmet tillbaka. Personal från den andra ambulansen tittar till en av de fyra personer som är inblandade i olyckan. Bilarna har fått plåtskador.

– En vuxen och två barn blev avförda till vårdcentralen. Det verkar som att det var mest chockskador, säger Jonas Myrén på räddningstjänsten i Herrljunga.

En kvart efter olyckan rådde mycket begränsad framkomlighet i trafiken ut mot 181:an. Först vid 12.30 rådde enligt Trafikverket åter full framkomlighet på platsen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.