TV: Se Borås nya trampolinpark – här ligger den

Borås Artikeln publicerades

Hop’n Pop. Så kallas Borås nya trampolinhall som slår upp dörrarna på fredag.

När företaget Hop’n Pop öppnar sin andra andra anläggning i Sverige så väljer de att göra det i Borås. På fredag är det premiär och då kan besökarna hoppa runt bland en mängd olika stationer som tar plats i den totalt 2 500 kvadratmeter stora lokalen.

– För ett halvår sedan drog vi igång den första i Trollhättan. Borås har ingenting liknande som det här och därför tyckte vi att det var en bra stad att ta Hop’n Pop till, säger Larry Larsson, parkansvarig på Hop’n Pop.

Larry Larsson visar upp Borås nya trampolinpark Hop‘n Pop.
Foto: Anton Hedberg
Larry Larsson visar upp Borås nya trampolinpark Hop‘n Pop.

 

Konceptet är en aktivitetspark för barn och vuxna där besökarna betalar upp till 149 kronor per timme för att få tillgång till hela anläggningen. Laxtrappa, olympisk studsmatta och ett antal ”foam pits” är bara några av de olika stationerna i trampolinparken.

– Företag ska också kunna komma hit och delta i femkamper och kick-off:s. På själva öppningdagen kommer vi att ha bra erbjudanden och VIP-kort till försäljning, säger platschefen, Sofia Lifv.

Har ni stött på några problem under byggnationen?

– Allting har gått över förväntan, måste jag säga. Vi har haft en sjukt bra personal på plats som har sett till att allting har rullat på, säger Larry Larsson.

Larry Larsson och Sofia Lifv är förväntansfulla inför premiären på fredag.
Foto: Anton Hedberg
Larry Larsson och Sofia Lifv är förväntansfulla inför premiären på fredag.