Så blir Viskans nya storsatsning i Pallas

BORÅS Artikeln publicerades
Foto: Alex Ljungdahl

I veckans avsnitt av intervjupodden ”Alla hatar Borås” berättar Milad Ramezankhani om framtidsplanerna för familjens restaurangimperium.

I vår planerar de att öppna en ny restaurang i Pallas-huset.

Totalytan: 500 kvadratmeter.

– Det är lika stort som Café Viskan och Viskan vinbar tillsammans.

Milad Ramezankhani driver ett antal restauranger och kaféer i Borås tillsammans med sina bröder. Nu är de i planeringsstadiet inför en storsatsning i Pallas-huset. Det berättar han i veckans avsnitt av intervjupodden ”Alla hatar Borås”.

– Det kommer att bli en restaurang med kafédel och det ska öppnas innan våren. Det kommer att vara stor fokus på maten, där vi ska köra med kolgrill bland annat, säger han.

Den blivande restaurangen och kaféet ska öppna på en yta om 500 kvadratmeter i Pallashuset – en lika stor lokal som Café Viskan och Viskan vinbar tillsammans.

Utöver planerna i Pallas-huset planeras också nytt koncept för kaféet i Knalleporten och en ny restaurang i Handelsbankens gamla lokaler vid Stora torget.

– Det är en fantastisk fastighet och vi fick tillgång till den för sex-sju månader sedan. Lokalerna är väldigt fina och vi har ett sydamerikanskt koncept som vi vill köra där. Men det ligger lite längre fram i tid eftersom vi har så mycket annat på gång nu, säger Milad Ramezankhani i podden.

 

Lyssna på avsnittet nedan

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:

Johanna Almgren

 

Aronchupa

 

James Åke Englund

 

Lasse Nilsson