Mardrömslokalen i Borås tom igen – kafé stänger

Borås ,
Artikeln publicerades 31 oktober 2017.
Foto:
Allée café stänger portarna redan fyra månader efter att man startade verksamheten.

Verksamheterna har avlöst varandra under de senaste åren på Allégatan 62. Senast i juli öppnade Allée café upp sin verksamhet – som nu stänger.

Fyra månader hann Allée café driva sin verksamhet på Allégatan innan de nu har behövt stänga.

– Vi har avslutat verksamheten på grund av likvidationsproblem och hoppas kunna hitta någon som kan ta över lokalen efter oss, säger Yahya Alheraky, som äger företaget.

Han säger att det just nu förs diskussioner med en intressent till lokalen, men att inget är bestämt ännu.

BT har tidigare berättat om lokalen som bytt hyresgäst ett flertal gånger de senaste åren. Tidigare verksamheter som har huserat i lokalen är bland annat en fiskesportsbutik och andra kaféer och smörgåsbutiker.

Några av de tidigare ägarna har uttalat sig om att det är en lokal som kan vara problematisk. Både på grund av få parkeringsplatser i närheten och att lokalen ligger en trappa ner.

Men det är inget som ägarna till Allée café vill uttala sig om i nuläget.

Allée café har varit stängt en vecka och på sin Facebooksida skriver man att man man beklagar stängningen och tackar alla som varit med och stöttat dem.

– Vi har inte tänkt att stänga ner för gott, utan har tänkt öppna kaféet på någon annan plats. En tanke som vi har är att flytta närmare Viared, säger Yahya Alheraky.