Trafikolycka på R27 trafikolycka – släp fastnade i mitträcket

Bosnäs Artikeln publicerades

En trafikolycka inträffade vid 14-tiden på lördagseftermiddagen på Riksväg 27.

Ett fordonssläp välte och fastnade i mitträcket mellan trafikplats Osdal och trafikplats Kråkered utanför Borås. I den tillkopplade bilen satt två personer och båda ska ha klarat sig utan skador. Inga fler bilar var inblandade i olyckan.

– För att säkra vår arbetsplats har vi säkrat i båda riktningarna, det kommer vara begränsad framkomlighet i ungefär en timme, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Vägen blockerades främst i södergående riktning där vägen stängdes av under bärgningsarbetet. Bilköer bildades dock i båda riktningar.

Vid 16-tiden var det åter full framkomlighet på vägen.

Långa köer på R27 till följd av olyckan.
Långa köer på R27 till följd av olyckan.
Lång köer på R27 till följd av olyckan.
Lång köer på R27 till följd av olyckan.

Här inträffade olyckan:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.