Klart: Världens starkaste björn till Sommartorsdagarna

BORÅS Artikeln publicerades

Då kommer Bamse till Borås – hela listan över barnens underhållning på Sommartorsdagarna 2017.

För femte året i rad så bjuder AB Bostäder på underhållning för familjens minsta under Sommartorsdagarna.

Barnunderhållningen sker på stora scenen den första och sista sommartorsdagen medan det övriga torsdagar sker mellan torgbrunnen och rådhusterrassen på Stora torget.

Och det inte inte vilka barnhjältar som helst som kommer till sommarunderhållningen i stan. Bland annat får barnen träffa Bamse, som ska sjunga och dansa på stora scenen under den avslutande sommartorsdagen den 10 augusti.

Dessutom får barnen chans att testa drill, ponnyridning, träffa en talande toalett och måla med gatukritor tillsammans med No Limit-grundaden Shai Dahan.

Se hela programmet nedan.

PROGRAM

Barnunderhållning – Sommartorsdagarna 2017

29 juni Jecko & Jessie (stora scen): Jecko & Jessie är varietéartister och har uppträtt i många av världens länder sedan 20 år. Även den som inte kan svenska språket flytande kommer hänga med då föreställningen är byggd på det fysiska språket. Tiden för föreställningen är kl 18:00-18:30 på stora scenen.

6 juli Testa på drill och ponnyridning: Mitt under SM-veckan kommer Fristad Drill till Stora torget och låter alla som vill prova på sporten. Dessutom bjuder de på en kort show kl 18:00. Medlemmarna från Fristad Drill finns på plats kl 17:00-18:30 för att lära ut sina bästa drillknep. Dessutom kommer det att finnas chans att prova på ponnyridning, mellan kl 16:30-18:30.

13 juli Tema vatten och avlopp: Aktivitet med Borås Energi & Miljö: Träffa den talande toaletten. Barnen får veta vad som är okej att spola ner i toaletten och inte. Dessutom blir det teckningstävling, ballonger och annat roligt. Tiden för aktiviteten är kl 16:30-18:30.

20 juli Måla med gatukritor tillsammans med konstnären Shai: I höst kommer street art festivalen No Limit tillbaka för tredje gången. Tillsammans med street art konstnären Shai Dahan får barnen pröva sin kreativitet genom gatukritornas färg. Tiden för aktiviteten är kl 16:30-18:30.

27 juli Ansiktsmålning: Tiger, fjäril eller katt – med ansiktsmålningen får barnen byta karaktär. Tiden för aktiviteten är kl 16:30-18:30.

3 aug Hoppborg på torget med Team Rynkeby: Traditionella hoppborgar där barnen får leka, busa och hoppa. Tiden för aktiviteten är kl 16:30-18:30.

10 aug Bamse och Lova sjunger & dansar (stora scen): Bamse och häxans dotter Lova bjuder på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Efter föreställningen får barnan träffa karaktärerna och ta en bild.

Visa mer...