Singelolycka i Sjuhärad – en till sjukhus

Bollebygd Artikeln publicerades
Foto: Anne Engström

En trafikolycka har inträffat på Hultaforsvägen i Bollebygds kommun under torsdagsmorgonen. En person har fått föras till sjukhus, skadeläget är oklart.

Trafikolyckan ska ha ägt rum vid Olsfors och enligt uppgift från Trafikredaktionen ska det röra sig om en singelolycka. Vilket räddningstjänsten senare bekräftar.

– Vi har precis kommit fram till platsen, det är en singelolycka med en person i bilen. Vi arbetar på platsen just nu och vägen kommer att vara avstängd en halvtimme, säger Jan Kuusisto, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund vid 07.05.

Personen som satt i bilen har fått föras till sjukhus men skadeläget är ännu oklart.

Foto: Anne Engström

Strax efter klockan åtta bärgas fordonet från platsen, vilket fortsätter att påverka trafiken. Enligt BT:s reporter, Anne Engström, som befann sig på platsen en stund efter olyckan ska delar av bilen ha hamnat på andra sidan vägen.

Enligt polisen rör det sig om bröst- och nacksmärta hos föraren, men ingenting allvarligt.

Foto: Anne Engström

Här inträffade olyckan:

Artikeln uppdateras.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.