Fler inlåsta på Hedin bil: ”Vi blev paffa”

Borås Artikeln publicerades
Kvartetten som skulle sopa grus – men inte kom ut. Kvartetten från vänster: Johan Ring, Henrik Bergkvist, Andreas Hjert och Marcus Widell.
Foto: Lars-Åke Green
Kvartetten som skulle sopa grus – men inte kom ut. Kvartetten från vänster: Johan Ring, Henrik Bergkvist, Andreas Hjert och Marcus Widell.

I måndags blev personer inlåsta på Hedin bils parkering. I kväll hände det igen.

– I hissar har man ju blivit fast, men det här var något nytt, säger fastighetsskötaren Marcus Widell.

Flera anställda från Ullsaxen kom till Hedin bil på sena onsdagseftermiddagen. Parkeringen framför huvudingången skulle vårstädas och med sig hade personalen bland annat en traktor.

– Vi skulle sopa och ta upp grus, säger Marcus Widell, fastighetsskötare.

Arbetet fortsatte in på kvällen. När klockan slog 19 upptäckte Widell och hans kollegor att grinden plötsligt gick igen.

– Vi hade läst i BT att det var ett par andra som blev instängda tidigare i veckan så vi förstod att det hade hänt igen. Vi blev lite paffa när vi förstod att vi inte kunde komma ut.

Fastighetsskötarna behövde dock inte vänta i en och en halv timme som paret i måndags, utan ansvariga på företaget fick relativt snabbt tag i väktarbolaget.

– Det var såklart bra att det gick att lösa smidigt. Det är lustigt att det händer två gånger inom några dagar, och det är en lite rolig historia att berätta, säger Marcus Widell.