Här sätts årets julbelysning upp

Borås Artikeln publicerades

Lilla Brogatan vid Pallashuset stängs nu av i samband med att årets julbelysning ska upp. Vid 10-tiden på torsdagen pågick upphängningsarbetet för fullt.

Lilla Brogatan mellan Västerlånggatan och Allégatan väntas vara helt avstängd mellan 09.15 och 13.00 under torsdagen.

På Lilla Brogatan är det de sedvanliga girlangerna som ska upp och redan i onsdags hängdes en mistel över Teaterbron. Men årets julbelysning i stan kommer även att innehålla flera nyheter.

– Julbelysningen vid Viskabergsbron, eken i Annelundsparken vid Rockborgen, de takklippta platanerna utanför Pallashuset och vi sätter upp nytt vid Nybroparken. Vi har lagt till en del efter årens lopp, säger Anton Spets, stadsträdgårdsmästare.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.