Tvingade in sig i lägenhet och misshandlade två personer – man anhållen

Sjöbo Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Arkivbild.

På lördagen ska en person ha tvingat sig in i en lägenhet på Sjöbo där han ska ha misshandlat två personer.

Mannen är nu anhållen misstänkt för misshandeln.

Vid halv tiotiden på lördagsmorgonen ska en man i 30-årsåldern ha tvingat sig in i en lägenhet och misshandlat en man och en kvinna.

Enligt polisen ska den tilltalade känna kvinnan sedan tidigare. Vad som ligger bakom misshandeln är dock oklart, men mannen ska inte ha varit påverkad i samband med brottet.

Polis tillkallades till platsen där de grep mannen. De två misshandlade personerna ska enligt polisen ha fått mycket lindriga skador.

Enligt jourhavande förundersökningsledare vid polisen anhölls mannen senare under dagen efter att ha förhörts om händelsen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.