Stort kalas när Input interiör firade 30 år

Bollebygd Artikeln publicerades
Foto:
Sune Lundqvist på plats i Lokstallarna för att fira att Input interiör fyller 30 år.

Sune Lundqvist från Bollebygd startade 1987 inredningsföretaget Input interiör och då var han ensam anställd. Igår fyllde företaget 30 år och jubileet firades i deras lokaler i Lokstallarna.

På jubileumsfesten kom ungefär 300 medarbetare och firandet hölls i Lokstallarna vid Knalleland som renoverades för tre år sedan används nu som showroom för kunder.

– Det känns lite overkligt. Jag startade företaget ensam för trettio år sedan. Nu har vi över 400 medarbetare och känner både stolthet och ödmjukhet, säger Sune Lundqvist, verkställande direktör på Input interiör.

Input interiör är ett inredningsföretag som vänder sig till kunder inom bland annat kontor och näringsliv, hotell och restaurang samt skola och vård. Företaget är utbrett över hela Sverige men verksamheten har en naturlig koppling till Borås då Sune Lundqvist är från Bollebygd.

– Festen är ett tack till alla medarbetarna, det är deras förtjänst att vi är här idag, säger Sune Lundqvist.

Några av gästerna har åkt till Borås hela vägen från kontoret i Finland som upprättades i år och är den första utomlandsetableringen för företaget. Som överraskning kommer artisten Niklas Strömstedt som hemlig gäst och står för underhållningen samt agerar toastmaster.