Politiker diskuterar Bollebygds framtid

Bollebygd Artikeln publicerades
Åtta politiker debatterar Bollebygds framtid.
Foto: Anne Engström
Åtta politiker debatterar Bollebygds framtid.

Nästa onsdag, den 29 augusti, möts representanter för åtta av de partier som ställer upp i valet i Bollebygd för en debatt.

Diskussionen ska handla om Bollebygds framtid och hålls i Bollebygdsskolans samlingssal klockan 19. Alla kommuninvånare är välkomna som publik. Representanter för Socialdemokraterna, Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Sverigedemokraterna och Folkets röst deltar.

De kommer att svara på frågor från moderatorn samt en del frågor som har sänts in av allmänheten i förväg. Viss möjlighet till frågor eller synpunkter kommer även att finnas när diskussionen pågår.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.