Niklas Asknergård sjunger för Bollebygds lucia

Bollebygd Artikeln publicerades
Niklas Asknergård och Bollebygds luciatåg 2017.
Foto: Lars-Åke Green/Anne Engström
Niklas Asknergård och Bollebygds luciatåg 2017.

Bollebygds egen musikalartist Niklas Asknergård uppträder vid luciakröningen i Bollebygds kyrka som i år hålls den 11 december.

Det har de senaste åren varit svårt att få ihop kandidater till Bollebygds lucia, så det var med viss oro som Lions Clubs luciageneral Håkan Alfredsson satte igång arbetet i år.

– Men det gick fantastiskt bra säger han. I år behövde jag inte värva en enda deltagare utan de anmälde sig självmant. Det är roligt att intresset har ökat.

Det har mer eller mindre blivit en tradition att musikalartisten Niklas Asknergård har konsert tillsammans med lokala förmågor i samband med luciakröningen. Han har varit med flera gånger. I år var det lite svårare att få in det i hans schema, men genom att lägga kröningen på en tisdag gick det att lösa så att han kan delta igen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.