Krock över R40 – långa köer

Bollebygd Artikeln publicerades

Ambulanser från Borås, Göteborg och Mark larmades ut till Bollebygd där en olycka mellan två bilar inträffat på vägen vid Grönkullenmotet som korsar R40. Det rådde under morgonen stopp på platsen.

Två personbilar har krockat 06.16 vid Grönkullenmotet, på vägen som löper över R40, med utlösta airbags som följd. Det är oklart om någon av bilisterna behöver sjukhusvård. En person är förd till sjukhus. Enligt polisen var flera av de inblandade chockade av det som hänt.

Vid 06.50 meddelade räddningstjänsten att trafiken strax kunde släppas på igen, men med kvardröjande köbildning som följd.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.