”Jag har en dröm om att Bollebygd någon gång ska ha ett badhus”

Bollebygd Artikeln publicerades
Yvonne Andrén (C) är fotograferad vid badplatsen i Stenkulla vid Nolån. Hon är uppväxt i närheten och tycker att Bollebygd har mycket vacker natur.
Foto: Anne Engström
Yvonne Andrén (C) är fotograferad vid badplatsen i Stenkulla vid Nolån. Hon är uppväxt i närheten och tycker att Bollebygd har mycket vacker natur.

Centerpartiet har i dag två av Bollebydgs kommunfullmäktiges 31 ordinarie platser och är i opposition. Yvonne Andrén är förstanamn på C-listan.

Inför valet i Bollebygd ställer Borås Tidning fem frågor till förstanamnet på partiernas kommunlistor.

1) Vad fick dig att börja jobba politiskt?

Bestämde mig för att sluta gå hemma och vara upprörd och istället vara med och påverka.

2) Vad är du mest stolt över att ha genomfört?

Att det äntligen ska byggas lägenheter i Töllsjö och att det är Återbruk, där man kan ta tillvara begagnade prylar och använda dem igen, på gång.

3) Vad är du mest besviken över att inte ha fått igenom?

Det finns säkert flera frågor där jag önskar att det gått min väg men det som är mest frustrerande är att de flesta beslut tar mycket lång tid.

4) Din hjärtefråga?

Kommunikation och valfrihet – det är du själv som vet vad som är bäst för dig.

5) Om du får fördela tio miljoner i kommunen, vart går de?

Svår fråga – finns många ställen där de kan komma till nytta. Dock har jag en dröm om att Bollebygd någon gång ska ha ett badhus – en fin plats där du kan lära dig simma, motionssimma eller bara njuta av varmt vatten, bastu och en avslappnad miljö, kanske med tillhörande fik.

Fakta

Yvonne Andrén

Parti: Centerpartiet

Ålder: 56

Bostadsort: Bua Bollebygd

Yrke: Speditör

Tidigare politiska uppdrag i kommunen: KF, KS och nämnder

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.