Guiden

Bollebygd Artikeln publicerades
Henrik Lange håller föreläsning den 12 september.
Foto: Jakob Romin
Henrik Lange håller föreläsning den 12 september.

Jakob Romin tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.

Vadå jag serietecknare?

Föreläsning: Serietecknaren Henrik Lange ställer ut i Galleri Odinslund under hela veckan. Under torsdagen föreläser han dessutom om sitt arbete och sin passion till serietecknandet.

Galleri Odinslund-Bollebygds bibliotek, torsdag 12 september kl 19.

Jämställdhet och mänskliga rättigheter

Föreläsning: Socialdemokraterna i Bollebygd bjuder in universitetslektorn tillika Bollebygdsbon Huawa Mahdi för att föreläsa om jämställdhet och mänskliga rättigheter.

S-lokalen, torsdag 12 september kl 18.

Hultafors Station

Kuriosa och fika: Från den 14 september hela vägen till 7 december kommer den andra våningen av Hultafors Station hålla öppet varje lördag under ojämna veckor. Det blir både kuriosaförsäljning och servering i den underverksnominerade byggnaden.

Hultafors Station, lördag 14 september kl 11-14.

Brutna länkar och externa hårddiskar

Vernissage: Konstnären Ida Brockmann ställer ut i Boy konsthall fram till den 19 oktober. Under öppningshelgen är konstnären själv på plats under två dagar för att prata om sina verk.

Boy konsthall, lördag 14 september kl 13-16.

Knyppling

Hantverk: Studieförbundet vuxenskolan lär dig knyppling. Garn och mönster finns till försäljning för nybörjare.

Studieförbundet vuxenskolan, tisdag 17 september kl 13.30-16.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.