Guiden

Bollebygd Artikeln publicerades
Golfa på Hulta golfklubb på söndag och bidra till Lions Cancerfond Väst.
Foto: Anne Engström
Golfa på Hulta golfklubb på söndag och bidra till Lions Cancerfond Väst.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.

BOLLEBYGDS VETERANMARKNAD

Marknad: I år har veteranmarknaden flyttat till Hestrafors IF:s grusplan vid Brandshed. Veteranbilar, mc, mopeder och nostalgiprylar. Till finbilsparkeringen har förare fri entré. Låg entréavgift (0–18 år gratis).

Hestrafors IF i Bollebygd lördag 25 maj kl 7–14.

 

”VÅR PÅ HINDÅS”

Marknad: Hindås vårmarknad blir inte bara en marknad, utan även en temadag om skog. Bland annat visas motorsågsskulptering med Björns Motorsågskonst och en demonstration av Logosol. Flera andra utställare dyker också upp. Gratis popcorn och sockervadd till alla barn under 140 centimeter. Ponnyridning, prova på drejning i keramikverkstaden, ansiktsmålning, levande musik inne i stationshuset, kafé i stationshuset, våfflor.. Second hand i Röda korsets nya butik i lokalen Valvet.

Hindås centrum/stationsområde lördag 25 maj kl 10–15.

 

GOLFA FÖR LIONS CANCERFOND

Golf: Hulta golfklubb och Lions Club Hindås arrangerar golftävlingen Lions Singel till förmån för Lions Cancerfond Väst. Anmälan till Hulta golfklubb.

Hulta golfklubb i Bollebygd söndag 26 maj, start kl 12.

 

VÅFFELKAFÉ VID ÄLGTJÄRN

Kafé: På mors dag är det enligt tradition premiär för våffelkaféerna vid Älgtjärn, som sedan återkommer en gång i månaden till och med september. Nu på söndag blir det underhållning av Västkustens Dragspelsklubb.

Älgtjärns hembygdsstuga söndag 26 maj kl 16–18.

 

GRATIS SOMMARYOGA

Yoga: Vid tre tillfällen i sommar bjuder Yoga Souls Bollebygd på gratis sommaryoga i biblioteksparken. Ta med matta och varma kläder och njut av mjuka flöden, medveten andning och härlig yinyoga.

Biblioteksparken i Bollebygd tisdag 28 maj kl 18.30–19.30.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.