Guiden

Bollebygd Artikeln publicerades
Boy konsthall i Bollebygd presenterar sin nya säsong på fredag med mingel och musik. Bilden är från en utställning 2017.
Foto: Anne Engström
Boy konsthall i Bollebygd presenterar sin nya säsong på fredag med mingel och musik. Bilden är från en utställning 2017.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.

MÖTE MED MUSIKUNDERHÅLLNING

Musik: Bollebygds kulturförenings årsmöte inleds med musikunderhållning av Pernilla Vädel, Perder Wiik och Henrik Båth. Alla är välkomna.

Bollegårdens samlingssal i Bollebygd onsdag 23 januari kl 19–20.45.

 

BOY KONSTHALLS ÅRSINVIGNING

Konst: Boy konsthall berättar om programmet för 2019, bjuder på lättare mat, inviger sin nya konstshop fylld med nytt och spännande konsthantverk samt bjuder på härlig musik och mingel. För att delta krävs föranmälan senast den 24 januari via en länk som finns i Boy konsthalls evenemangsinbjudan på Facebook.

Boy konsthall, Göteborgsvägen 21 i Bollebygd, fredag 25 januari kl 18–sent.

 

TVÅ OCH EN FLYGEL

Musik: David Bäck gästas i Två och en flygel av Adama Cissokho. Det bjuds på quiz, musik, allsång och god stämning. Porslin, bestick och glas finns att låna och man tar själv med sig det man vill äta och dricka, som på en picknick. Biljetter kan förköpas på Hindås stations hemsida eller i butiken Gyllene Hinden.

Hindås station söndag 27 januari kl 18.

 

DANSA I ROTUNDAN

Dans: Varannan tisdag ordnas modern dans. Kvällens band är Mogna Män. Fika ingår i entréavgiften.

Hindås bygdegård Rotundan tisdag 29 januari kl 18–21.30.

 

UTSTÄLLNINGAR

Konst: Galleri Odinslund i Bollebygds bibliotek visar PRO-målarnas utställning till och med den 1 februari. Galleri Gyllene Hinden visar målningar av Anna Alex Karlsson till och med den 30 januari.

Galleri Odinslund i Bollebygd, bibliotekets öppettider. Galleri Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.