Guiden

Bollebygd Artikeln publicerades
Vårens danser har premiär i Hindåsrotundan.
Foto: Anne Engström/Arkiv
Vårens danser har premiär i Hindåsrotundan.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.

ÅK SKIDOR I BOLLEKOLLEN

Skidor: Bollekollen erbjuder skidåkning i nybörjar-/barnbacken med ett helt nytt åkband på 60 meter och två pister på 60 meter vardera. När man har tillräckligt med snö öppnas även den stora backen. Skiduthyrningen är öppen samma tider som backen.

Bollekollen i Bollebygd, öppettider se Bollekollens Facebooksida.

 

SJUNG JULENS SÅNGER

Musik: Har du inte tröttnat på julen sånger ännu? I Töllsjö kyrka ordnas julsångsgudstjänst på söndag. Madeleine Forsberg leder gudstjänsten och Anders Stenberg spelar.

Töllsjö kyrka söndag 13 januari kl 18.

 

MODERNA DANSER

Dans: Moderna danser i Hindåsrotundan börjar på tisdag den 15 januari och fortsätter sedan varannan tisdag. Den här tisdagen spelar Bendéns. Entréavgift, fika finns.

Hindås bygdegård Rotundan tisdag 15 januari kl 18–21.30.

 

UTSTÄLLNING

Konst: PRO-målarna har vernissage på Galleri Odinslund i Bollebygds bibliotek på lördag den 12 januari klockan 10. Utställningen pågår till och med den 2 februari.

Galleri Odinslund i Bollebygd, bibliotekets öppettider.

 

UTSTÄLLNING

Konst: Årets första utställning på Galleri Gyllene Hinden öppnar på lördag den 12 januari. Anna Alex Karlsson visar textil, tryck och foto.

Galleri Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.