Guiden

Bollebygd Artikeln publicerades
Dags igen för Jul i Gemenskap på Bollegården på julafton. Bilden är från förberedelserna för några år sedan. Margreth Karlsson och Lena Skarin Hansson lagar mat.
Foto: Anne Engström/Arkiv
Dags igen för Jul i Gemenskap på Bollegården på julafton. Bilden är från förberedelserna för några år sedan. Margreth Karlsson och Lena Skarin Hansson lagar mat.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd

FIKA PÅ VÄGKORSET

Kafé: I dag är det sista chansen i år att fika på Vägkorset i Bollebygd. Vägkorset har normalt öppet måndag–onsdag, men jul och nyår infaller under de veckodagarna.

Vägkorset i Bollebygd onsdag 19 december kl 10–14.

 

TIMO RÄISÄNEN TOLKAR JULEN

Konsert: Timo Räisänen (sång), Rebecka Tholerus (kontrabas) och Pär Öjerot (gitarr) ger en svängig, innerlig och stor musikupplevelse i ett lite mindre paket. Biljetter är gratis, men måste förbokas via församlingsexpeditionen i Rävlanda på 0301-44360 på grund av begränsat utrymme. Eventuella ej intagna platser kl 18.50 tilldelas köande.

Hindås kyrka onsdag 19 december kl 19 (insläpp kl 18.30).

 

SCHOOL'S OUT JUL

Jullov: Ungdomsgården i Krafthuset firar skolavslutningen med en julvariant av det drogfria skolavslutningsarrangemanget School's Out. Det blir drogfritt lotteri på massor av julklappar och diverse trevligheter under kvällen.

Krafthuset i Bollebygd torsdag 20 december kl 17–23.

 

JUL I GEMENSKAP

Julfirande: Julens Vänner ordnar Jul i Gemenskap på Bollegården på julafton. Ingen ska behöva sitta ensam. Julens Vänner bjuder på lite mat och musikunderhållning.

Bollegården i Bollebygd julafton den 24 december kl 18–20.30.

 

UTSTÄLLNINGAR

Konst: Galleri Gyllene Hinden har medlemsutställning med jultema året ut.

Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.