Dags att nominera ny Bollebygdsambassadör

Bollebygd Artikeln publicerades
Bengt-Olof Hammar som är grundare och ägare till Hammar Maskin i Olsfors är 2019 års Bollebygdsambassadör. Vem blir 2020 års ambassadör?
Foto: Anne Engström
Bengt-Olof Hammar som är grundare och ägare till Hammar Maskin i Olsfors är 2019 års Bollebygdsambassadör. Vem blir 2020 års ambassadör?

Nu har Bollebygdsborna chansen att påverka vem som blir 2020 års Bollebygdsambassadör genom att nominera kandidater.

Sedan 2003 har Bollebygds kommun utsett en Bollebygdsambassadör varje år. 2019 års ambassadör är företagaren Bengt-Olof Hammar i Olsfors.

Bollebygdsambassadören ska vara en god ambassadör för kommunen genom att hjälpa till med att sprida en positiv bild av Bollebygds kommun. För att kunna utses till ambassadör måste personen eller personerna ha anknytning till kommunen, antingen vara bosatt eller ha bott i kommunen. Allmänheten kan nominera kandidater till och med den 10 november. Därefter utser politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott och kommunfullmäktiges presidium årets Bollebygdsambassadör.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.