BT länkar till din blogg!

Blogg 2009-05-27 | Uppdaterad 2014-11-04

Är du sjuhäring och bloggar? Skicka en länk till bt.se! Här samlar vi alla länkar.Berätta kort vad du skriver om och vem du är och skicka länken till bt.se@bt.se.

ALLMÄNT/PERSONLIGT:

Adventure Bäckängsgymnasiet

Vår blogg handlar om de olika äventyr eleverna på Bäckängsgymnaisets Adventure inriktning är ute på under sina tre år på gymnasiet. Allt från dyka, klättra, multisporta till överleva i vinterfjällen.

Alison
Alison heter jag 20 år och bor i Borås, och jag bloggar om vardagen och mitt nyfunna intresse vilket är träning! Har flera mål och siktar alltid högt!

Andariel
Nicole 22. "Jag bloggar om min vardag och om allt i världen som faller mig in. Shopping, skolan, resor, min chihuahua, uteliv, mat/bakrecept, mode, nyheter, foto, shoppingtips, och mer därtill."

Anders Blom
Livet som människa, låtskrivare, musiker,massör och pappa. Det är fantastiskt, för det mesta. Det går upp och ner, som i alla liv, mest upp faktiskt. Följ med på min resa. Född i Borås och älskar min stad.

Ann Bäckström
Mitt namn är Ann Bäckström och jag bloggar om hur det är att vara bostadslös i Borås och ger information om vad man kan göra vid akut behov.
Jag har också anslagstavla där andra kan ge tips och råd och annonsera om bostäder.

Anna-Karin Örni
51 år ung!? Fyra barn och två barnbarn vidhängande make, och hund. Gillar allt och inget. Favoritordspråk- Jag lever inte för att arbeta, jag arbetar för att kunna leva. Jag är allätare när det gäller musik med förkärlek för hårdrock o blues. Jag gillar god mat med gott vin till, tyvärr finns tendensen att det visar sig på kroppen om man unnar sig för mycket av detta goda. Jag tränar styrketräning. Bloggen handlar en del om min träning och för den delen icke träning.

AnnaIda Silfversten
Nybliven boråsare som skriver en "personlig blogg om vardagen och livet som student vid textilhögskolan i Borås.

Anna Nyhlén
Anna i Sandared.

Anna Persson

"Jag är en sjubarnsmamma från Kinna som bloggar allt mellan himmel och jord! Inredning, vänner, mat, resor. Ibland om min dotter som är fotbollsproffs på Cypern."

Annas Scraphörna
”Välkommen till min blogg som handlar om saker som händer i mitt liv, men mest blir det nog om pyssel!”

Annica Kvarnström
Jag heter Annica Kvarnström och bloggar sedan 5 år tillbaka på Aftonbladet. Har en stadig läsekrets, men den får ju gärna utvidgas! Detta är min "vardagsblogg" där jag skriver om allt, familj, dikter, foton.

Anniebanani 2.2.
Namnet är Annie Banani, 22 år. Bloggen är Anniebanani 2.2. Och i den kan du läsa om Studentliv, konst, musik, matlagning, tatueringar, jobb, kläder, tjöt och allt annat som flyter i mitt huvud. Och förövrigt anser jag att Karthago bör förstöras!

A Teen Story
En sjuttonårig tjej som skriver med glimten i ögat om både stora och små saker som händer i vardagen. Bor utanför Borås och studerar andra året på Bäckängsgymnasiet.

Att hålla ett nyårslöfte
"25-årig tjej som på nyårsnatten tyckte att det var en god idé med vadslagning. Bloggar om min resa mot det nya viktmålet, träning, bristfällig kosthållning och livet med hund. Häng med!"

Be famous with yourself
Boråstjejen Jaqueline Macell, 18 år. "En blogg som handlar om min vardag och mitt liv. Vägen till mitt största mål, ett steg närmare min dröm. Fall your dreams and make yourself happy!"

Birgitta Ryberg - Björneslätt
Jag heter Birgitta Ryberg och bor sedan två år tillbaka i Mårdaklev. Dit flyttade jag ensam till en liten gård som var, och delvis fortfarande är, i mycket stort renoveringsbehov. Skämtsamt brukar vi säga att det stället var för den händige, för den sinnessjuke eller för arbetsnarkomanen så förstår ni hur mycket där var att göra. Jag bloggar om livet på landet, om att renovera i härlig lantlig stil utan att det kostar skjortan, om att våga göra saker själv och om tron på att lyckas. Jag bjuder på en massa tips och idéer på sådant som man kan göra själv både till stallet, huset och trädgården. Jag skriver även om mina andra intressen så som konsthantverk, hästar och om projektet Unic Art som jag driver tillsammans med två kompisar. Så välkommen till Björneslätt - en liten hästgård tar form

Bokpapegojan

"Vi är en skolklass som har börjat blogga. Vi (eleverna i klass 4A på Kilskolan) skriver på denna blogg om böcker vi har läst. Här finns en massa boktips. Vi är jättestolta och lär oss mycket av detta."

Bollebygdsbo
"En kvinna född 1953, maka, mor, mormor. En blogg om saker som berör och rör mig."

Bollebygdsmamman

Jag är en kvinna mitt i livet som har bosatt mig i Bollebygd tillsammans med mina två hjärtan. Vi har ett fint hus som vi håller på att renovera in- & utvändigt. Det jobbet tar aldrig slut... Min blogg handlar om en helt vanlig mamma, där jag skriver om helt vardagliga ting som händer mig mitt i livet. Ibland handlar det om vårt stora projekt; husrenoveringen, men mest handlar det om mig och mina fina...

Boråsbloggarna
"Här kommer vi att skriva om allt som händer i Borås, som angränsar till Borås eller som har någon form av anknytning till Borås överhuvudtaget!
Grundarna till denna ambitiösa blogg är Sandra Arntsberg och Maria Karlsson. Två flitiga tjejer som läser till webbredaktörer på Högskolan i Borås och som älskar staden som aldrig sover!"

Borås City-bloggen
Nu har Borås City en egen bloggare! Celina, 19 år från Stockholm, skriver om vad som händer i city, om mode, party, kultur och hur utelivet är i Borås City.

Bring me that horizon
Jag heter Kristin, är 21, fejk-brunett, ordälskare och något tankspridd. Jag lever två liv, ett i Dublin där jag pluggar journalistik och ett i Rångedala där jag har min familj. Jag skriver om mina dagar, nätter, funderingar och planer. Enjoy!

Busfarmen

"Vi är en skolklass som har börjat blogga. Vi (eleverna i klass 4A på Kilskolan) skriver om allt möjligt som vi lär oss i skolan. Vi lägger också ut bilder från vår skoldag. Vi är jättestolta och lär oss mycket av detta."

Byjohannakarin.blogg.se

17 årig tjej som har ett stort intresse för hälsa & träning men som även också bloggar om resor, mat, kläder, inredning och skriver mycket egna texter som innehåller mina tankar, åsikter och funderingar, fotar - en blogg om allt mellan himmel och jord helt enkelt!

Calle Hagman
"Tandläkare med specialintresse för estetisk tandvård och bettrehabilitering."

Carl Jonas
Mitt namn är Carl Jonas och jag bloggar om företagande.

Caroline Dimberg
Jag heter Caroline Dimberg, är 24 år, kommer ursprungligen från utkanten av Borås och läser till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi i Lund. Min blogg handlar om mina intryck och upplevelser från min utbytestermin i Montréal under hösten 2013.

Charlie Cramer
"Jag heter Charlie Cramer är 24 år, född och uppvuxen i Hillared. Nu bor jag i Jönköping där jag utbildar mig till radiojournalist. I Kulturcramar skriver jag om kultur, livet, evenemang, böcker och lite av varje.

Cherlindrea
"Jag bloggar om allt ifrån djur, inredning, foto och cupcakes till handarbete, shopping, mode och mat. Vardagsbetraktelser blandas med senaste trenderna, shoppingtips, recept nyheter och aktuella händelser."

Cirkus Maximum
Hej! Jag bloggar om mitt arbete som turnéledare på Cirkus Maximum, vad som händer under vår 6 månaders långa turné genom hela Sverige. Jag heter Helena Schicht, bor i Borås, vinterhalvåret då vi inte turnerar sitter jag på kontoret i Älvsered.

Coola Anna
Jag är en sjubarnsmamma från Kinna som bloggar allt mellan himmel och jord! Inredning, vänner, mat, resor. Ibland om min dotter som är fotbollsproffs på Cypern.

CristinaBloggar
En blogg helt utan någon röd tråd. Jag som skriver heter Cristina. Med C. Utan H. Jag lever själv med mina två kids sedan i mars-12 då min fina Mats gick bort i cancer. Skriver om min längtan efter att hitta någon att tycka om igen. Om viljan att lära mig laga mat. Om Barcelona som är staden i mitt hjärta. Om att leva fullt ut även när det inte blir som man har tänkt sig. Som sagt, ingen röd tråd alls. Bara en väldig massa av allt! Som livet ungefär. Välkomna!

Daniel Karlsson
Ålder: 26
Bor: Just nu i central bostadsrätt i Borås. (letar hus).
Status: Sambo (gay)
"I min blogg skriver jag om allt som händer och sker här i samhället, såväl lokalt som nationellt och internationellt med betoning på hur annorlunda eller inte annorlunda det kan vara att leva som bög i Borås."

Diabetesforever
Diabetesforever - att andas, tänka och leva med diabetes typ 1. Mitt namn är Jenny och i november 2013 fick jag diagnosen diabetes typ 1. Detta faktum håller jag just nu på att anpassa mig till. Som terapiarbete har jag startat en insamling där jag säljer egentillverkade diabetesarmband till förmån till barndiabetesfonden. Följ min insamling och läs mer om hur det är att leva med diabetes på min blogg.

Elin & Julia
Blandar man 1dl kläder med 3msk vardag, 1tsk fotografi, ett kryddmått inspiration och lite kärlek så får man vår blogg.

Elisabet Hörle
Journalist (arbetssökande) som de senaste tre åren befunnit mig i händerna på myndighets- och vårdsverige. Transporterar mig mestadels med hjälp av rullstol numera. Bor med make, son och katt i lägenhet i markplan. Skriver om mitt dagliga liv och min kamp för rättigheter för mig och andra med funktionsnedsättning...

Emilia Bengtsdotter
I min blogg skriver jag om allt mellan himmel och jord, skriver speciellt mycket om de många tv serier jag ser på. På senare tid har det dock blivit en hel del om mitt år nere i Fuengirola, där jag går på Svenska skolan costa del sol och lever varje dag som om de vore min sista.

Emilie Pyrén
"Hej! Mitt namn är Emilie Pyrén, jag hade egentligen tänk att skriva mycket tidigare. Jag befinner mig just nu i Kentucky, Usa för att studera ett år på highschool, och jag håller nära och kära i Sverige uppdaterade genom min blogg."

Emmie Karlsson
Jag heter Emelie och är 19 år gammal och bloggar om livet som ung ensamstånde förälder. Jag är en studerande kämpande mamma som på fritiden tränar, umgås med vänner och ägnar den lediga tiden åt familjen.

En helt vanlig Jessica

Innehåller en hel del sanning och en del som bara nästan är sant.

En orienterares liv och leverne
En blogg om träning, orientering, skidor och cykel från en 40+ som har gjort comeback i skogarna.

Evelina
"Tjej i Borås som går tvåan på Aspero Idrottsgymnasium. Fritiden går åt till att träna judo, och såklart umgås med vänner."

Ewa Bramstång
Bloggen är ett projekt där jag allt eftersom (med uppdatering dagligen) kommer att visa 1000 av mina alster och samtidigt skriva lite om min vardag.

Familjen Andersson/Lindblad
"Vår blogg handlar om familjen Andersson/Lindblad, i jakt på nytt jobb, mammaledighet med Svea född 2009-08-31, dotterns utveckling samt våran hund Bella. Vi skriver om allt vi tycker och tänker, en riktig familjeblogg."

Felippall
Jag är en tjej som är 16 snart 17 fyllda år. Jag läser första året ekonomi på Sven Eriksonsgymnasiet. I min blogg skriver jag om allt från min vardag, delar med mig av bilder på dagens outfit och ny shopping. Tränar i Sveriges cheerleadinglandslag så en hel del cheer syns också i min blogg. En blogg fylld av en typisk ung Boråstjejs liv och vardag.

Femfemman
Femtiofem var jag när jag började blogga, därav namnet. Plus att saker går på tok ibland. Skriver om allt som kan skrivas om ( och ibland lite till) vardag, arbete, samhälle, funderingar.

Filterkungen
Anders Engström, 26 år, från Borås, jobbar som säljare i ventilationsbranschen. "Har en blogg där jag blandar händelser i mitt liv med modetips, recensioner av mina vänner och mycket, mycket mer.

Flickan som valde livet
"Min blogg handlar om mitt liv med en ätstörning och kampen för att bli frisk."

Fredrika Nordström
"21-årig tjej från regnstaden Borås, som snart ska sprida sina vingar till grannlandet till vänster."

From the angel
Jag heter Emelie och är född 1993 och bor i Borås och har en pysselblogg. Jag bloggar om allt jag gör i pysselväg. Jag pysslar med Scrapbooking, Cardmaking, Stickning, Virkning, Dekorera saker, Skapa naturtavlor och mycket mera! Jag lägger ut bilder på det jag skapar och ger även lite tips om mitt pysslande och skapande!

Gringo och mamman
En blogg där Gringos mamma pratar av sig om vardagens utmaningar, förhoppningar och framtidsvisioner.

Handgjort från Cina
"Jag är från Bollebygd och skriver ibland i min blogg, mest om min familj/barnbarn men även handarbete/pyssel och om fibromyalgi."

Hemma hos mig
"Frida var namnet, 21 år och sedan ett halvår tillbaka bosatt i soliga Kalifornien då jag flyttade till kärleken som bor här och för business studier.

Ingela Olausson
Jag är en snart 50-årig Svenljungatjej som bloggar om mina intressen.Matrecept, träning och min trädgård. Samt lite annat som händer i vardagen runtomkring.

Jasna Salic
Mitt namn är Jasna Salic. I min blogg skriver jag väldigt personligt om mitt liv som nybliven singel efter sju år. Mina vänner och mitt spännande samt väldigt impulsiva liv. Jag är 25 år och skriver gärna allt som faller mig in.

Jeanette Palmqvist
Jag berättar om en brytningstid i livet. Hur det är när ungarna flyttat hemifrån. Glädje och utmaningar i vardagsliv och fest. Tankar på åldrande och att att kunna leva fullt ut trots att tiden går.

Jenny Bohlin
Tvillingen Jenny Bohlin, 18, från Rångedala skriver om saker i sitt liv, även mycket om tankar som ploppar upp i hennes huvud. De tankarna kan vara allt från sex till hur många mexapixlar ett öga kan ha.

Jenny Jareteg
Mitt namn är Jenny Öberg Jareteg, jag är 20 år och är uppfödd i en liten ort som heter Månstad. Jag utbildar mig till undersköterska på omvårdnadsprogrammet i Tranemo Gymnasieskola. Jag tar snart studenten och ska ge mig ut i det stora vuxen livet. Mitt mål är att komma in på polishögskolan, då jag alltid velat bli polis.

Jag driver en blogg sen flera år tillbaka, den handlar mest om mitt liv i vardagen, mitt intresse för fotografering och filmning, även min ådra för musik och sång, tankar/åsikter och mina underbara, trogna hästar. Mitt brinnande intresse för hästar har varit sen jag var liten. Min dröm om att en gång bli framgångsrik i ridsporten kämpar jag med dagligen.

Jessica
"Jag heter jessica och är 21 år. Min blogg är en personlig blogg som handlar om allt från inredning och mode till bakning och vad jag gör på dagarna."

Jessica Hellberg
"Jag skriver om allt möjligt, mina vardagliga problem/händelser mm, åsikter och tankar om nyheter/kändisar, ja allt mellan himmel och jord."

Jonathans mamma
Jag heter Anna Sandström, 40-årig mamma som bloggar om min son med autism och det intensivträningsprogram vi just genomgått under två år. Det är mycket om autism, funktionshinder, vardagen - både positivt och negativt, och praktiska tips om vad vi tränar och hur vi tränar det. Bloggen har varit aktiv i närmare tre år.

Jonas Carlzon
På min blogg skriver jag om kärlek, livet som bipolär och med ADHD och min kamp mot mitt alkoholmissbruk och dess följder. Det är högt och lågt, trassligt men alltid med sikte framåt. Jag skriver om dåtid och nutid och framtid. Personligt och ibland privat. Utförsäkrad men med en anställning kvar som Sjuksköterska i Borås stad. Lite om att vara utan pengar och en del om att vara utan hopp. Politik på vänsterkanten.

Josefin Bellini
"Hon med den stora drömmen om att bli känd tatuerare..." Josefin Bellini var namnet. En 22-årig Borås-rockare med 7/10 tår på jorden. Tatuerar för tillfället som hobby men drömmer om att få komma in i en riktig studio för att bli reggad tatuerare. I min blogg visar jag upp mina senaste verk, teckningar som tatueringar. Bjuder även på tatueringstips med mera. Slänger väl in några ord emellanåt om min vardag och dylikt. Check it out, I'm not gonna hurt you!

Jörgen Sjöberg
Jag heter Jörgen Sjöberg, är från Borås och har en poesiblogg, där jag skriver lite dikter som poppar upp i huvudet. Ingen finpoesi som de stora skalderna, mer humor och nödrim, men det kan också vara trevligt att läsa.

Jöran Spångberg
"Jag har för mig att Sjötofta ligger i Sjuhärad och jag är säker på att rutten Älvsered – Borås till största delen ligger inom Sjuhärad. Att man sedan förirrar sig ut i andra lokala ämnen ligger så att säga i sakens natur. Man kan väl tycka till om i princip vad som helst eller?"

Katthem – Stampakullen
Vi är en förening som placerar hemlösa katter i nya hem. Vi har en blogg med många fina äventyr och berättelser om våra små liv som söker nytt hem.
Katthemmet finns i Hyssna/Marks kommun

Karolina Ekstrand
Jag är en glad tjej på 22 år. Jag kommer från Boråstrakten och bloggar om heminredning. Jag har egna saker jag säljer via min blogg, hemgjord heminredning alltså. Unikt och spännande!

Kringelikrokspoesi
"Jag heter Jörgen Sjöberg, är från Borås och har en poesiblogg, där jag skriver lite dikter som poppar upp i huvudet. Ingen finpoesi som de stora skalderna, mer humor och nödrim, men det kan också vara trevligt att läsa."

Leo
"Boråsare, modigt galen, ca 44 år, något orakad men väldigt renlig. Har inte som främsta mål i livet att vara och göra som alla andra. Kan massera, laga mat och skriva kärleksfulla berättelser. Dock ej samtidigt. Skriver om kärleken till Borås, katter, Fantomen m.m. m.fl."

Little Miss Vixen
19-årig student från Borås som studerar psykologi i städernas stad; London. Skriver om sin vardag innehållandes tankar, festligheter, vänner och shopping.

Liza Sandberg
Mitt namn är Liza Sandberg, jag är 27 år gammal och jag är en utflyttad sjuhäradsbo som just nu lever mitt liv i Stockholm. Jag har arbetat som artist sedan 2005 och just nu befinner jag mig på Golden Hits mitt i centrala Stockholm och utövar showande enligt konceptet Wallmans. Min blogg handlar om tillvaron som kringflackande artist och livet i allmänhet. Hur jag snubblar, ramlar, hör, ser, känner och iaktar livet i stort och smått. Det kan handla om enkla tankar gällande ett duschmunstycke till funderingar kring meningen med alltihopa, med livet. Mitt emellan allt - möten med spännande människor mitt i huvudstadens nöjespuls och drömmar om mer, större och härligare. Så häng med mig på min resa, den är allt annat än tråkig.

Livet med Autism och ADHD i familjen
”Jag som bloggar är en mamma som har två pojkar - 24 och 13 år. 13-åringen har Autism och ADHD. Bloggen handlar mycket om hur det är att leva med dessa diagnoser, både för omgivningen och honom själv.”

Livet på fyran
Jag bloggar om inredning, renovering, trädgård, familjen mm. Markbotjej som gillar kreativitet och göra det som faller mig in.

Livet på öppet köp
Jeanette från Borås har genomgått en magsäcksoperation för att gå ned i vikt. "Jag skriver om vad som händer i mitt liv, min extrema förvandling från 126 kg till en smal kvinna i sina bästa år."

Livet vid Januarifloden
"Michaela Gester heter jag, 24 år gammal och kommer från Borås. Framför allt skriver jag om mat och hälsa, litteratur och skrivande och inom kort kommer jag även att blogga från Brasilien. Jag ska åka till Rio de Janeiro och bo tillsammans med min pojkvän och hans familj i två månader."

Lovisa Wallin
Mitt namn är Lovisa Wallin. I min blogg hittar ni allt mellan himmel och jord. Kan kort och gott berätta att jag lever livet till hundra procent och tackar aldrig nej till mode, musik, resor, kreativitet, foton, vänner, galna nätter, dans och spontana saker! För övrigt kan jag tillägga att jag utbildar mig till stylist på en gymnasieskola i Borås.

Lärarförbundet
Här kan man läsa om vad Lärarförbundet i Borås arbetar för och med.

LöparJohan

Är en Sjuhäradsbo i "förskingring" sedan 10-talet år i småländska glasriket. Min blogg tar upp resan från soffan till maran och allt där omkring, och min personliga resa till ett hälsosammare liv.

Maria Carlzon

Maria, 34 år – bloggar öppet om hur det är att leva med psykisk sjukdom, även om hur ekonomin svajar när man är sjukskriven, man glider inte fram på en räkmacka som många – allt för många verkar tro. Här är sanningen.

Madeleine Frendin
"Mitt hjärta brinner framför allt för inredning, men även för Rolling Stones, bakning, fotografering, mina vänner och min käre sambo (såklart)!"

Malin i form
Jag heter Malin Holm, är 21 år och student och bor här i Borås. I augusti 2010 tog jag verkligen tag i mitt liv, började träna regelbundet och började äta bra mat. Detta har än så länge resulterat i -15 kg och många, många centimeter som har försvunnit från kroppen. Jag bloggar om min träning, viktminskning och hälsa i allmänhet och har en hel del läsare per dag och publicerade idag bilder som visar skillnaden innan jag började och idag.

Malin Pousette – Live like you mean it
"I min blogg kan du läsa om min flytt till Oslo där planen var att jag skulle tjäna cash för att resa jorden runt men det blev changed plans så nu sitter jag här som nybliven ung mamma till världens vackraste prinsessa som även har en pappa som är the love of my life. Du får läsa så mycket mer än om blöjbyten och nappar för detta är nämligen min dagok som handlar om mitt liv med en släng av humor, vänner, mina bilder och videoklipp och mina tankar."

Mandilove
Jag heter Amanda och är 13 år. Jag bloggar om min vardag och mycket om skolan. Skulle bli jätteglad om du går in och kikar på min blogg.

Margits trädgård
Jag är en trädgårdstokig hobbyodlare med en ordinär villaträdgård i Borås.

Maria i Rom
Maria 32 år, Utflyttad sjuhäradsbygds tjej som skriver om det ljuva livet i Rom och som gärna delar med sig av tips om allt som den eviga staden har att erbjuda! Givetvis berör jag också ämnen som hemlängtan och allt som jag saknar från min hembygd!

Marica Rödebäck
"Bloggen handlar om mig, mitt extrajobb som homepartyförsäljare för Lustjakt samt min resa för att nå drömmen - bli förskolelärare." Marica Rödebäck, 24 år.

Marcus Olsson
Studerar till webbutvecklare på distans vid Linnéuniversitetet i Kalmar medan jag bor och jobbar i Borås. Bloggar mestadels om teknik, programmering och sådant jag finner intressant på internet.

Martin Svensson
Orienterare som efter att ha fötts och vuxit upp i ett par orienteringsskor tog ett nästan 10 årigt uppehåll. Dock återkom lusten att träna och springa i skogen 2006. Blandar orienteringsträning med skidor på vintern och lite cykel på sommaren med nyinköpt landsvägsracer.

Matildha Holmgren Hansson
Jag heter Matildha och driver en blogg där skriver jag om dansen (som är mitt största intresse), musiken och om hur livet är som en 15-åring som har drömmarna och tankarna i USA fast hon själv bor i sverige.

Melissa
Jag heter Melissa och är 25 år. Jag bloggar om mitt liv med Asperger, ADD, Borderline, Dissociativ personlighetsstörning och Schizofreni. Just nu bor jag i Göteborg men jag ska flytta till ett serviceboende i Kinna.

Miss Manic
Maria, 34 år – bloggar öppet om hur det är att leva med psykisk sjukdom, även om hur ekonomin svajar när man är sjukskriven, man glider inte fram på en räkmacka som många – allt för många verkar tro. Här är sanningen.

Nakenvaken
Bakom arbete, träning och vardagliga sysslor så gömmer det sig alltid mycket mer. Relationer, vänskap, tårar och skratt - allt är värt att pratas om, bara man vågar.

Neda Sadejou
Mitt namn är Neda Sadejou. I min blogg hittar ni allt som har med mitt stora intresse för mode, resor, bilder, inspiration, vardagsliv och allt därimellan.

Jessica Nyman

Är en 18 årig tjej som bloggar om allt från träning till bakning. Mina intressen är många och bloggen uppdateras ständigt med nytagna och förhoppningsvis inspirerande bilder. Älskar Borås och allt som man finner i det, spenderar mer än gärna en ledig dag i Borås.

Nyårslöfte
25-årig tjej som på nyårsnatten tyckte att det var en god idé med vadslagning. Bloggar om min resa mot det nya viktmålet, träning, bristfällig kosthållning och livet med hund. Häng med!

Petra Bark
"Jag heter Petra och är en 24-årig tjej som bor i Borås. Jag skriver om vad som händer mitt liv och om mina tankar om det mesta."

Petra Svensson
Jag heter Petra, är 38 år och skriver om allt som händer runt mej och mina två tonåringar. Delar med mej om det mesta. Kanske lite för mycket ibland men det bjuder jag på.

Petras funderingar
Jag är en snart 50-årig Månstadsbo som älskar människor och ord. Jag vill förhoppningvis öka insikten hos läsaren om vad helst som rör sig i min värld - gärna kombinerat med ett leende! Utsikten är ibland en Månstadsbos, ibland en f.d. storstadsbos, och avsikten är att roa, reflektera - och kanske reta någon enstaka gång? Utgångspunkten är mitt Månstadsliv tillsammans med älskad familj. Ämnena jag tar upp är vardagsliv, kultur, resor, ibland politik och ofta språk och vackra ord!

Puckot och Klanten i England

En blogg som drivs av två lärarstudenten från högskolan i Borås som just nu gör sin 5:e termin som utbytestudenter på University of Warwick i England. Följ våra upptåg och upplevelser.

P-Lex
Jag är en skön snubbe från Borås som skriver humoristiskt och ironiskt om allt som händer i min vardag. /Petter

Reidar Rudenstén
Reidar Rudenstén, Borås. "Jag skriver oftast om min vardag, saker som händer och sker både runt mig som person och sådant som rör oss allihopa."

Rex Regeborg

"Några rader om livet, några rader om allt. Personlig blogg innehållande högt som lågt liksom allvar som trams. Jobb, vardag och insnöade intressen i ett mischmasch."

Robert Walldén
Jag är lärare och bloggar om bland annat utbildning och pedagogik. Detta uppfattar jag som viktigt eftersom man ofta hör allas åsikter om skolan och undervisning förutom just lärarnas. Eftersom jag är teknikintresserad bloggar jag även om prylar, webbtjänster och programvaror, särskilt sådana som är baserade på öppen källkod.

Ponnypepp och Fotofix
Om livet på landet, pusslet med hästskötsel, bebis, tweenie, hopptävlingar, marathonträning och fotograferingar.

Sanna Engström
"Min blogg handlar mest om funderingar, normala, annorlunda och roliga tankar, blandat med allvar och ironi. Är 22 år, bor i Borås och har tidigare arbetat som krönikör för BT under ett års tid. Att skriva för mig är att rensa hjärnan, vilket kan vara underbart skönt ibland. Mottot i livet är: "det blir nog bra till slut och blir det inte bra - är det inte slut än ".

Saras Sömnblogg
Jag , Sara Schwardt, en 50+boråsare, dokumenterar min sömn och mitt välbefinnande i en dag- och nattboksblogg. Följ min jakt på den förlorade sömnen. Ett levande test på om två timmars extra sömn kan förändra ditt liv. Jag ställer upp som försökskanin.

Siggeomamman
Det här är bloggen om att vara tvåbarnsmamma, utan förskönande omskrivningar och rosa fluff fluff. Rakt på, möjligen med en yttepyttig, liten glimt i ögonvrån... Välkomna!

Sladdertackan
Jag bor numera i Borås sedan knappt ett år tillbaka. Det här är en blogg som väl närmast kan kallas en dagboksblogg, dvs. där finns allt möjligt (resor, tankar, lite politik ibland, men kanske mest vardagssvammel).

Speglingar

Jag är en kvinna på 50 år som precis börjat blogga. jag skriver om min uppväxt och vilken "väg" jag gått för att komma dit jag är idag. Jag varvar lite mellan olika episoder ur mitt liv med dikter jag skrivit.

Strövtåg

Här skriver jag om högt och lågt som att laga dator, bibelläsning, läsplatta, paddling, ordens makt och jag betraktar gärna den s.k." "marknadens" galenskaper lite snett från vänster.

Stugtankar
Jag heter Vendla Andersson, och presenterar mig i bloggen som “en mogen kvinna med tankar och åsikter om det mesta”. Mina intentioner från början var att skriva om “en naturromantikers tankar om miljön, relationer, filosofi, politik och det ena med det andra”. Mest har det väl blivit det senare. Bland mina etiketter har jag en som heter “Det händer i Borås”.

Svemicke
"Min blogg handlar om allt möjligt vad som händer i både närmiljö och fjärrmiljö. Eftersom jag varit anställd som busschaufför på Borås Lokaltrafik så har jag skrivit en del om vad som händer i och kring busstrafiken i Västra Götaland."

"Tänk om jag ändå hade en blogg”
Ann Hansson från Hillared, 3-barnsmamma född 1967 som bor i hus på landet med sambo, två katter, en nymfparakit och en massa höns.
Har ett stort intresse för matlagning så min blogg innehåller en hel del recept och prat om mat.

Tarja Hurtig
Bloggar om livet som tvåbarnsmor.

Tord Sands blogg
Skriver om lifestyle vs sociala medier, vilket innefattar alltsammans i den nya virtuella värld som Facebook och andra communites bjuder in oss till och som i vissa delar gör oss splittrade men väl väldigt upplysta och mer aktiva som kommunikatörer.

Tourettebloggen

Jag heter Samuel och har ADHD med en stänk Tourettes och OCD. Bloggen handlar om min vardag.

Trettonbarnsmamman

Ulrika Zeybrandt skriver om sin vardag som fru och 13-barnsmamma.

Trivsamma stunder

Trivsamma Stunder - med papper, stämplar, färger, pennor, kameran, pärlor & en gnutta fantasi.

Utsikt från en rullstol
Denna blogg handlar om livet sett från ett perspektiv då man är hänvisad till en rullstol. Dess glädjeämnen, problem och andra reflektioner skildrat på ett humoristiskt sätt.

Virresblogg

Jag heter Veronica, Virre, och jag bloggar om allt i min vardag men det blir mest om när jag tränar/tävlar med rottweilern Thrixa. Jag modellar, kör hoj, dj´ar och mycket annat också som upptar min vardag så det blir blandad läsning på min blogg. Mycket bilder lägger jag ut också, allt från mina modellbilder till hundbilder och en hel del filmer också som kan vara roliga att se.

Zandra Claesson
Född 89 och bor i Sandared. Jag bloggar åt min son Vincent som är född 08.

Zitten
Mitt förnamn är Jeanette men i cyber-rymden kallas jag för Zitten. Jag är som en gåta, man måste veta alla formler för att känna mig. Livet är som en gottepåse, så ock min blogg. Jag skriver om träning, kost och vardag. Mycket känslor och humor. Naket och enkelt.

Åsa Hjelm
Jag heter Åsa och jag bloggar om livet som 7 barns mamma, hur man får familjelivet att fungera med aktiva barn.

GRUPPBLOGGAR

Busfarmen, klass 4A Kilskolan i Sparsör
Vi är en skolklass som har börjat blogga. Vi (eleverna i klass 4A på Kilskolan) skriver om allt möjligt som vi lär oss i skolan. Vi lägger också ut bilder från vår skoldag. Vi är jättestolta och lär oss mycket av detta. Ta en titt på vår blogg!

SAMHÄLLSFRÅGOR M.M.:

Anders Jöalaid
Boråsare som skriver om politik och om saker i samhället som berör honom och försöker påvisa olika orättvisor som inte borde finnas.

Berghemaren har ordet
Kyrklig förtroendevald utan politisk hemvist. Rötterna finns i bondesamhället, grenarna i arbetarrörelsen. Tycker till om både det ena som det andra, mest om det andra som händer runt omkring oss och finns anledning att reflektera kring kan åsikterna uppfattas såsom opålitliga men pålitliga för andra.

I Love Borås
"ILB är bloggen för alla som har en åsikt om staden Borås. Vi som skrivier har alla en fot i Borås på nåt sätt och därmed känslor för staden och dess "boråsiska" fenomen. Har du åsikter om Borås är I Love Borås platsen för dig."

Kanal Boris
Kanal Boris är ett nytt spännande projekt från Borås Energi och Miljö i samarbete med Borås Tidning. I sommar driver fem ungdomar från Borås en ny TV-redaktion — Kanal Boris. Deras uppgift är att lösa uppdrag och producera TV-inslag om energi, miljö och klimat på YouTube.

The Net in Higher Education
Jag skriver ganska ganska "lärt" om nätbaserad utbildning, speciellt högre utbildning.

Ledarskapsboken
Vi som författar texter på den här sidan har en sak gemensamt, ett intresse för ledarskap. Vi hör även hemma på högskolan i Borås där vi är studenter på civilekonomprogrammet – inriktning management.

Lena Sanver
"Givetvis skriver jag om flyktingfrågan men också om annat som dyker upp och fångar mitt intresse..."

Peter Andreassons IT-blogg
"Jag heter Peter Andreasson och driver en IT blogg som, fantasifullt nog, heter Peter Andreassons IT Blogg. Här skriver jag om teknik, datorer och Internet förr och nu. Det blir lite nostalgiska betraktelser av gårdagens teknik blandat med framtidsspekulationer."

Signerat Kjellberg
Fredric Kjellberg i Bollebygd, med ett förflutet i Gällstad. "Oberoende personliga liberala kommentarer, synpunkter och åsikter om aktuella händelser och sakers tillstånd..."

Skolor i Borås
Siten skapades den 17 mars 2009 av föräldrar pga stora planerade nedskärningar i skolverksamheten i Borås. Det är inte en partipolitisk sida. Vi vill värna skolan mot neddragningar.

Snabbkommenterat
Rex Regeborg skriver "små snabba kommentarer på nyheter och tokigheter som jag har ovanan att inte bara stöta på utan dessutom vilja skriva av mig små snabba kommentarer om."

Queenemmsa

"Jag är en Herrljungatjej som nu bor i Borås. I min blogg skriver jag om allt och ingenting. Det blir vardagligt, min amstaff hund Maja, sambon och golfproffset Mikael & gudbarnet Sam, inredning, tankar om livet, och mer därtill!"

Radio- och TV-bloggen
Mitt namn är Thomas och jag driver på fritiden en blogg om TV och Radio. Är bosatt i Fristad med sambo och en underbar dotter.

Vinter i Sevilla
"Jag heter Jeanette Palmqvist och är copywriter på Studio Bubblan i Borås. Min blogg handlar om hur det är att fly Sverige och Borås på vintern. Hur det är att bo och arbeta mitt i Sevilla."

Waytolooseit
Jag är en glad tjej på 17 år som driver en blogg om träning och min väg till drömmarna. Mode, musik, inspiration och bilder hittar du också här. Första året på Bäckängsgymnasiet - Language Studies är min linje.

We wish we were groupies
OM det var möjligt hade vi slängt oss in i tidsmaskinen och rest till 60-talet och hängt med Rolling Stones överallt. eller till 1780 och slappat i marie-antoinettes hov. Men. Nu är vi här och gör det bästa av situationen.

Med alldeles för höga klackar och aningens för mycket bläck på våra kroppar glider vi runt mellan konserter, hundpromenader och konstiga partaj. Infinner oss mestadels på väg mellan Tranemo och Göteborg. Och Paris när CSN-lånet tillåter.

MAT

Viktor Hagström
Viktor Hagström 19 år, bloggar om mat nästan varje dag, nya recept och allt annat som har med mat att göra! var en av det 30 tävlande som kvalade om en plats i sveriges mästerkock 2012.

MODE:

According to Jennie
Jennie Hammar, född och uppvuxen i Hillared, är frilansjournalist och driver glamour.se:s mest populära blogg.

Nataliealexandra
Jag heter Natalie, jag är 17 år och går första året på naturvetenskapsprogrammet på Bäckängsgymnasiet. Jag skriver om trenderna inom mode, min egna stil, outfits och jag delar även med mig av mina bästa tips. Så kicka gärna in er på min färska blogg!

RESOR:

Coconuts & Skylines
Coconuts & Skylines är en renodlad reseblogg som görs av Sofia Nordlander och Hanna Nordlander, två systrar som tycker att blogg-Sverige har saknat en snygg och intressant blogg om resande - fram till nu! Reportage, tips, inspiration m.m.

Resetips
Johan Andersson, från Borås och hejar på Elfsborg! Jag reser ungefär 3-6 månader om året. De flesta av mina resor går till USA och jag har nu en blogg med tips på olika resor. Jag älskar äventyr i naturen, vilket också är min favoritresa när jag besteg Kilimanjaro i Tanzania!

Resa till USA
Vi är ofta i USA och när vi är där åker vi väldigt gärna på roadtrip. På bloggen skriver vi om resorna och alla intressanta platser vi hittar.

Sista Minuten Weekend
Jag heter Patrik är 39 år och jag är född och uppvuxen i Tranemo och har resor som största intresse. I min blogg ger jag tips på resmål, läs mina reseguider till olika städer runt om i världen med bilder på sevärdheterna, tips på bra restauranger och hotell. Få inspiration och se världen med mig.

Soli tillbaka i Lissabon
Jag är 24 år och är en nyexaminerad lärare som gör Erasmuspraktik i Lissabon. I min blogg skriver jag hur det är att bo i Portugal, vad jag gör på fritiden tillsammans med min pojkvän och med mina vänner, samt om min praktik på en katolsk privatskola i stadsdelen Belém. Jag flyttade ner till Lissabon i slutet av februari och stannar till september, om inte längre.

Vegasbloggen
Vi är två bröder, Joel och Emil, som bloggar om Las Vegas och våra resor dit. Det började med att vi spelade poker och därför besökte Las Vegas. Det vi sedan lärt oss är att Las Vegas har så mycket mer än bara spel att erbjuda. Läs om våra resor, aktiviteter i nöjesmetropolen Las Vegas!

SPORT:

Bakom masten
"Skriver om Skene IF i huvudsak. Vad som händer i ett omklädning-rum. Samt lite annat i och omkring Skene IF. Samt mina Cognacs-Provningar + lite övrigt vardagsbestyr."

Bowling-Ella
"Elinor heter jag och spelar bowling i BK Calluna, min blogg heter bowlingella, och jag skriver om min bowling, vardag, träning och kost….. Bjuder på mig själv ganska mycket, på gott och ont!!"

Folkracekärlek

Jag är en tjej på 21 år som bloggar om min stora intresse för motorsport och bilar! Här kan ni följa mig och mina framgångar och motgångar i folkracevärlden. Skriver även om livet som student samt kärleken till familjen och vännerna.

Jolin Malmquist
Jolin, 20 år, bloggar om ridsport i allmänhet och dressyr i synnerhet. Varvar vardaglig träningsuppdatering med ridövningar och nyheter.

Rydströms fiske
Min blogg handlar om de flesta typer av fiske, Allt från tävling till flötmete med barnen.

Röd guling
"Ni har funnit proletariatets kulturella oas. På köpet får ni nätets mest intressanta bevakning av IF Elfsborg."

Spel-alkisarna
"Två boråsare som är galna i allt vad odds och sport heter. På spel-alkisarna.se skriver vi avslappnat om de hetaste speltipsen tilli de största matcherna. Vi levererar även roliga sportrelaterade youtubeklipp, spetsiga krönikor samt de alltid lika uppskattade "lika som bär" posterna. Allt förpackat på ett humoristiskt sätt. NJUT!"

Christer Gustavsson
"Skriver om Skene IF i huvudsak. Vad som händer i ett omklädningsrummet, lite annat i och omkring Skene IF samt mina cognacsprovningar och lite övrigt vardagsbestyr."

BÖCKER:

Sladdertackans bokhörna
Viola Kondracki gillar att läsa böcker och skriver om dessa här. Han även en personlig blogg: Sladdertackan.

Bokpapegojan, klass 4A Kilskolan i Sparsör

Vi är en skolklass som har börjat blogga. Vi (eleverna i klass 4A på Kilskolan) skriver på denna blogg om böcker vi har läst. Här finns en massa boktips. Vi är jättestolta och lär oss mycket av detta. Ta en titt på vår blogg!

FOTO:

Bykarolinaa

3 dl glädje, 5 tsk skapande, 2 dl tävlingar, 1 l foto, 4 msk inspiration, 1 msk shopping & 7 kryddmått musik.

Mattias Björlevik
Fotoblogg, där han publicerar ett foto dagligen med en kommentar både på svenska och engelska. De flesta fotografierna är tagna i Borås.

Jörgens bilder

Mitt namn är Jörgen Håkansson och jag har en fotoblogg. De flesta bilderna tar jag runt Boråsområdet, en del tillkommer på resor. Dessutom blir det en del dykbilder också.

De flesta motiven hämtar jag ute i naturen, men inte nödvändigtvis.

I år driver jag ett 365+1 projekt. En bild om dagen i ett år. Hittills har det gått bra och vi får se om vi kan hålla ångan uppe.

Plåtis plåtar
En fotoblogg från Borås som utlovar annorlunda bilder.

Photohenke

Den handlar om mig och mina episoder med kameran, lite av vad jag gör på min fritid. Jag visar bilder, skriver lite om bilderna. Det kan vara bilder dels från Borås och dels från andra platser så som resor och dagsutflykter.

Stilrentfoto

43 år och fyrbarnsfar. Gillar fota porträtt och konserter. Ge gärna era synpunkter på bilder när ni tittar in... Bara bilder inget snack!

Annica Kvarnströms fotoblogg
Min fotoblogg med enbart bilder. (Annica har även en blogg under "Personligt" högre upp på sidan.)

POLITIKERBLOGGAR:

Ann-Christine Simonsson (C)
Centerkvinna som bloggar om politik, trädgård och kantarellplockning. Regionpolitiker och ordförande i Häls- och sjukvårdsnämnden i Sjuhärad. Barn och ungas psykiska hälsa är en av mina hjärtefrågor."

Anne-Marie Ekströms blogg
Anne-Marie Ekström (FP), Borås.

Arnes kommentarer
Arne Kjörnsberg (S), Borås. "Det här är den nya formen av landsvägsagitation. Blogagitation."

Cecilie Tenfjord-Toftby
Cecilie Tenfjord-Toftby (M), Borås. "Moderat riksdagsledamot."

Cecilia Andersson (C)
"Jag bor i Brämhult, är 35 år gammal, gift och har två buspojkar på 2 och 5 år. Jag har fått förtroendet att den här mandatperioden representera centerpartiet i regionens hälso- och sjukvårdsutskott, så livet består av sjukvårdsfrågor, familj och vänner, ok riktigt så illa är det inte, vi håller ju på att renovera huset också, ha ha. Min blogg har än så länge handlat om både stort och smått som händer i samhället eller runt omkring mig."

Ericsson i Ubbhult
Jan Ericsson (M), Ubbhult. "På min kombinerade text- och bildblogg nedan kommenterar jag riksdagsarbetet och rikspolitiken, men också lokala frågor som rör Sjuhärad och min hemkommun Mark."

Erikssons Boråsblogg
Mitt namn är Axel Eriksson och jag arbetar som konsult inom det ekonomiska området. Mitt intresse för politik, både lokalt och nationellt, har under många år varit betydande och jag håller mig ganska så väl informerad. Den information man då får är inte alltid av det slaget att man blir fullt ut imponerad av vad som sker och vad som sägs. Det finns mycket som kan ifrågasättas och det finns mycket som kan och bör kommenteras.

Fredrich Legnemarks blogg
Fredrich Legnemark (V), Borås. "Vänsterpartist och republikan."

Ida Vänster
Ida Legnemark (V), Borås. "Well behaved women do not make history."

Johan Hellström
Johan Hellström (MP), Borås. "27-årig världsförbättrare a.k.a politiker från Borås."

Lennart Andreassons blogg
Lennart Andreasson (V), Borås. "Kommunpolitik och vardagsbetraktelser."

Politik och lite annat
Else-Marie Lindgren (KD), Borås.

Pravda Daily - Sanningen
Anders Österberg (S), Borås. "Bli den du är sa Nietzsche och han blev galen"

Solveig säger
Solveig Kjörnsberg (S), Borås. "Sedan länge engagerad socialdemokrat."

Tankspritt
Thomas Svensson (MP), Borås, filosoferar.

Ulricehamnsbloggen
Mattias Josefsson. "Om möten med människor och om hur Ulricehamns kommun kan bli mer rättvist för att säkra jobb, trygghet och tillväxt.

Ulrik Nilsson
Ulrik Nilsson (M), Borås. "Kommunstyrelsens ordförande i Borås Stad."

MUSIK

Albin Loán

"Jag heter Albin Loán. Artist, sångare och låtskrivare som bloggar om min musik samt vänners framgångar inom deras karriärer."
Utmaningen - kampen mot klockan

Blogg [Uppdaterad 2014-01-07]

Krister Persson, journalist på Borås Tidning.
Maria Nilsson Havrell, skådespelare och sångerska.
De har utmanat sig själv och varandra. Kretsloppet är målet. Och tiden.
Han: 49.11. Hon: 48.06.
Och de vill slå varandra. Det krävs träning. På Joggarbloggen kan ni följa deras kamp, mot varandra, mot sig själv och mot tiden.


Blogg: Betraktelser bakom katedern

Blogg [Uppdaterad 2014-04-02]

BT välkomnar Viktor Åberg, relativt nybakad gymnasielärare på Sven Eriksonsgymnasiet, som ny bloggare för bt.se.
Med sitt bloggskrivande hoppas han kunna ge en inblick i hur det är att arbeta i en miljö som så många har en relation till och åsikter om.


Kulturbloggen

Blogg [Uppdaterad 2013-09-25]

Högt och lågt från kulturens värld, det finns att läsa på BT:s nya kulturblogg som får premiär på årets Bokmässa. På bloggen kan du läsa texter av flera av tidningens kulturmedarbetare.


Välkomna till Ledarbloggen!

Blogg [Uppdaterad 2014-06-18]

Ledarbloggen skrivs av BT:s ledarredaktion, som består av Lars Näslund och Mikael Hermansson. Delta gärna i samtalet men försök att hålla en anständig ton och undvik personangrepp. Bloggen välkomnar alla och du får lov att vara anonym, men för det goda samtalets skull så tala gärna om vem du är som skriver. Du hittar de artiklar som vi publicerar på ledarsidan på bt.se/ledare.


Perssons musik

Blogg [Uppdaterad 2012-03-03]

Håkan Persson är journalist och musikkritiker på Borås Tidning och ligger bakom bloggen Perssons musik på bt.se.


BT:s bildblogg

Blogg [Uppdaterad 2013-09-03]

Kräftfiske på ett Skagerrak i uppror, kommunikation på Hans Flysjös sätt, bryggeriplaner för Simonsland. Här ser du BT:s bästa bilder!


huvudnyheter just nu

Veckans Hela livet-fråga

 

fråga

Hur ser din drömjul ut?

Visa resultat
Blogg

Här är BT:s bloggare

En ledarredaktion, en elfsborgare, en basketjunkie, två joggare som utmanar varandra, en näringslivsredaktör, BT:s fotografer och en designguru...
Välkommen till BT:s värld av bloggare!


Mest läst på bt.se


Borås

TV: Butiken avspärrad efter pistolrånet i stan

Vid 20.30-tiden, cirka en timme efter pistolrånet, var det lugnt vid platsen.

 

Kalendern

Vad händer i Sjuhärad?

Kalendern är sjuhäradsbornas anslagstavla på bt.se. Här kan kan du läsa om eller lägga in aktuella arrangemang.
Obs! Kalendern är till för föreningar och icke-kommersiella arrangemang.

Stefan Eklund, chefredaktör

Om den svenska bristen på statsmannaskap:

"Så nä, jag svarade min finlandssvenske kollega nekande. Jag ser inga statsmannatalanger i svensk politik för närvarande. Inga alls. Ingenstans."

Lena Kvist, kulturchef

Om årets Augustpris:

"Grattis till Augustpriset, Kristina Sandberg! Det är välförtjänt."

Lars Näslund, politisk redaktör

Om S och M:s samarbete i Ulricehamn:

"I Ulricehamn sker det politikerna i riksdagen och i Borås inte klarar av"

Jan Hansson, sportkrönikör

Om pengar i sportvärlden:

"I de stora fotbollscuperna badar klubbarna i (tv-)pengar. I andra sporter kan det kosta mycket att delta."

Nyheter

Webb-tv

På bt.se/webbtv hittar du inslag om nyheter, sport, nöje och mycket mer.

Blogg

Här är BT:s bloggare

En ledarredaktion, en elfsborgare, en basketjunkie, två joggare som utmanar varandra, en näringslivsredaktör, BT:s fotografer och en designguru...
Välkommen till BT:s värld av bloggare!

Nyheter

Gilla bt.se på Facebook

Du vet väl om att du kan följa stora delar av vårt nyhetsflöde från Sjuhärad, Sverige och världen direkt på Facebook? Gör som 5 900 andra och klicka på "Gilla"-knappen nedan!


Läsvärt

Föreningsguiden

Föreningsguiden är den nya tjänsten som ersätter Inför. Tjänsten är för föreningar i Mark och Kind, som gör det möjligt för föreningslivet att uppdatera och informera medlemmar och allmänheten om vad som händer.

Nyheter

Följ BT på Twitter